Použití: Pasterizace plnotučného mléka na 72 stupňů po dobu 15 sekund je volitelná. Když mléko klesne na teplotu 42 stupňů, přidají se enzymy a při teplotě 36 stupňů se přidá tekuté syřidlo.
Tvaroh by měl být hotový po 18/20 minutách.
Jakmile mléko začne houstnout, nakrájejte tento tvaroh, aniž byste ho rozbili čepelí, abyste jej rozdělili na plátky a poté na kostky o tloušťce 10 cm. chovat velmi jemně a nechat odpočívat. Tvaroh zahřejte na 40 stupňů za třepání, aniž byste ho rozbili asi 5 minut. Jemně uložte do forem.
První odstřeďování proběhne po 20 minutách, druhé odstředění po 50 minutách. Po několika hodinách se provede další obracení, osolení povrchů jemnou solí a sýr se přivede do komůrky nebo na teplotu 10/12 stupňů.
Sýr je připraven ke zrání.
Startovací kultury plísňové a bakteriální | |
Výrobce | Enolandia S.r.l. |
EAN | 2700001179313 |
Kód produktu | 13737 |
Těch 83 000+ spokojených zákazníků nás inspiruje k dalšímu zdokonalování našich služeb a rozšiřování naší nabídky. Děkujeme vám za důvěru, kterou jste nám vložili.
Na skladě máme více jak 10 000 položek. To znamená, že zboží označené skladem je opravdu skladem v našem skladě v Praze 8. Toto zboží expedujeme nejpozději druhý den.
Jsme hrdí na to, že jsme již zpracovali více než 340 000 objednávek. Tato impozantní číslo nám dodává důvěru a potvrzuje naši oddanost poskytovat vám nejlepší možný servis. Vaše důvěra je pro nás klíčová, a proto se neustále snažíme zdokonalovat naše služby a splňovat vaše očekávání.
Máme kamennou prodejnu na Praze 8. Na prodejně máme široký sortiment, zboží si zde můžete prohlédnout a zakoupit. Naši vyškolení prodavači Vám rádi poradí.
Navíc se do naší prodejny snadno dostanete veřejnou dopravou.
Vámi oblíbené produkty pro vás necháváme otestovat foodblogery.
Garantujeme Vám, že budete na 100% spokojeni. Pokud nebudete, máte možnost vrátit zboží do 14 dnů.